HYTERA PD-365 - Страница 2 - Форум про радио / форум радиолюбителей

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
HYTERA PD-365
rolinOffline
10
Опубликовано 04.04.2016 в 17:29 | Сообщение # 16
Внутри никакого китайского криминала не обнаружил, все очень достойно. Плата обозначена как PD360. Не нашел специальных выводов для прошивки процессора, значит прошивается через штатный USB.


Прикрепления: 0361305.jpg (358.4 Kb) · 7383210.jpg (309.0 Kb)
radioproffi1Offline
2509
Опубликовано 12.04.2016 в 17:48 | Сообщение # 17
Как передали мне ребята с другого форума, Вам небходимо изменить код Регина в софте.
rolinOffline
10
Опубликовано 14.04.2016 в 13:49 | Сообщение # 18
С рацией произошла нежданочка. Решил поковыряться в EEPROM, мой китайский программатор чтоб его дал сбой и я потерял оригинал прошивки. Восстановить не получается, так как похоже там чек сумма используется и просто так захимичить не дает. Продавец китаец прислал софт для рации,но уже поздно. Теперь мне нужен образ 24с512 для восстановления. Китаец пообещал связаться с производителем, но пока тишина. Не могли бы ваши ребята помощь с этим ?

Добавлено (14.04.2016, 12:49)
---------------------------------------------
А как ? как изменить регион в софте ? Мне важно, чтобы софт записал данные в рацию безо всякой проверки, сейчас он пишет . что модель радио не подходит

ur5fktOffline
37
Опубликовано 01.11.2017 в 15:07 | Сообщение # 19
Гулял по рынку в Шеньжене и проходя мимо заглянул в магазин что Hytera продает:

AlexmenOffline
140
Опубликовано 17.03.2021 в 13:54 | Сообщение # 20
Приветствую !

Та же проблема  c Hytera BD505.
Похоже испортил EEPROM но я в нем не ковырялся!

После обновления  с версии   DMRCT_UpgradeKit_TO_BD_Subscriber_V1.06.11.005.IS.rar       DMRCT_UpgradeKit_TO_BD_Subscriber_V3.01.05.002_TDMA.IS.rar  станция дошилась до 60% и процесс обновления завис, программа выдала ошибку.
Сейчас даже не прошивается предидущей версией  V1.06.11.005.IS , процесс обрывается на 30% при считывании данных  и так в любой,старой или новой версии объявления?
Программа CPS не читает станцию, фактори дефолт не проходит.Станция не включается.

так понимаю нужен образ флеш памяти?
может есть другие решения?
Буду благодарен за любую помощь! 
Может что может помочь с прошивкой, отдам на ремонт!
Материально в долгу не останусь!
radiomanOffline
14
Опубликовано 07.05.2024 в 17:04 | Сообщение # 21
Ви вже зробили кілька кроків для вирішення проблеми, включаючи спроби оновлення прошивки та використання програми CPS. Проте, звучатиме, що проблема може бути досить серйозною і потребувати спеціалізованих знань та обладнання для вирішення.

Тут кілька можливих варіантів, які можна розглянути:

1. **Звернутися до офіційного сервісного центру Hytera**: Якщо у вашої станції є гарантійний термін, вам, можливо, варто звернутися до офіційного сервісного центру Hytera для отримання професійної допомоги та ремонту.

2. **Пошук фахівців з ремонту радіообладнання**: Існують фахівці, які спеціалізуються на ремонті та відновленні радіообладнання. Вони можуть мати досвід у роботі з проблемами, подібними до вашої, і здатні знайти рішення.

3. **Пошук онлайн-спільноти або форумів**: Іноді на форумах або в онлайн-спільнотах радіоаматорів можна знайти корисні поради та рекомендації щодо вирішення проблем з радіообладнанням.

4. **Спробуйте відновлення самостійно**: Якщо ви маєте достатні знання та досвід у сфері електроніки, можливо, вам варто спробувати відновлення пристрою самостійно, наприклад, шляхом перепрошивки EEPROM або заміни його.

Безпосередньо видача образу флеш-пам'яті може бути корисним рішенням, але для цього може знадобитися доступ до спеціального обладнання та програмного забезпечення. Якщо ви вирішите спробувати це, вам, можливо, знадобиться звернутися до фахівців або форумів для отримання детальних інструкцій та підтримки.

Не забувайте також про можливість звернутися до офіційної підтримки Hytera для отримання консультацій та рекомендацій.
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск: