Kydera LTE-350G 4G IP интернет рация PoC - Форум про радио / форум радиолюбителей

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум про радио / форум радиолюбителей » Радиолюбительский форум » POC радио - рации через интернет » Kydera LTE-350G 4G IP интернет рация PoC (эксплуатация и нюансы)
Kydera LTE-350G 4G IP интернет рация PoC
radioproffi1Offline
2504
Опубликовано 06.07.2021 в 15:55 | Сообщение # 1
Компания кидера обновила линейку лте радиостанций для системы Cloud PTT. 


Эта модель специально сделана для тяжелых условий эксплуатации. Прекрасно подойдет для охранных служб и производств. 

Тут нет ничего лишнего - регулятор громкости и переключатель каналов. Заряд батареи и состояние сети можно узнать с помощью голосовых оповещений.
Прикрепления: 6528532.jpg (70.7 Kb)
mnaodessaOffline
1
Опубликовано 29.10.2023 в 16:47 | Сообщение # 2
Дуже непоганий термінал. У всякому разі за такі гроши (брав під час акції). Доступ до налаштувань можливий через adb. Хоча і самих налаштувань в ній майже немає. Що не сподобалося, так це дуже недоречні голосові повідомлення про встановлення підключення до мережі та про те, що мережа недоступна. Якщо переміщуєшся між різними мережами wifi, або wifi/gsm, то термінал доволі голосно постійно повідомляє про це, шо, на мій погляд не потрібно і дуже незручно. Вимкнути ці повідомлення на терміналі, або через adb неможливо, бо для цього треба переписувати сам файл apk застосунку. Гадаю краще було би прибрати з прошивки ці повідомлення. А в цілому термінал непоганий і виглядає акуратно, аккумулятор сидить мертво і не бовтається. На бокових кнопках є голосові повідомлення про рівень заряду акумулятора та про те до якої саме мережі під'єднаний термінал (wifi/2G/3G/4G), що для терміналу без екрану дуже зручно. Мануал в комплекті суто номінальний, але його достатньо. Кріплення на пояс виглядає надійно, а далі час покаже. Якість зв'язку звісно не як в телефоні (все ж таки економія трафіку дає про себе знати), але для забезпечення зв'язку повністю достатня. Сумно, що немає функції VOX, але є надія, що в подальшому її внесуть в прошивку. Крім того, через налаштування можливо підключити Bluetooth навушники, але у мене вийшло тільки навушники, мікрофон чомусь не активувався. Тож чекаємо від розробника софту на доопрацювання прошивки (прибрати голосові повідомлення про підключення до мережі та про недоступність мережі та додати VOX).
Форум про радио / форум радиолюбителей » Радиолюбительский форум » POC радио - рации через интернет » Kydera LTE-350G 4G IP интернет рация PoC (эксплуатация и нюансы)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: